reparatieplanner

Vrijblijvend een fiets testen

Bij Metropool wereld van fietsplezier kunt u, gratis en geheel vrijblijvend, het door ons geselecteerde assortiment elektrische fietsen testen en uitproberen. Nadat wij u in onze showroom de verschillende modellen elektrische fietsen hebben laten zien en de mogelijkheden met u besproken hebben, kunt u de fiets(en) die het beste aansluiten op uw voorkeur een dag of zelfs een heel weekeinde uitproberen.

Gratis uitgebreid servicepakket bij aankoop van uw fiets.

Bij aankoop van uw nieuwe stads/toer of elektrische fiets ontvangt u een gratis uitgebreid servicepakket. Na 3 maanden nadat de fiets is aangekocht krijgt u een reminder voor de gratis controle beurt. Een jaar later ontvangt u bericht voor de 2e beurt. U krijgt dan 25% korting op de grote beurt. Tevens wordt de fabrieksgarantie met een half jaar uitgebreid.

Uiteraard heeft u recht op een gratis leenfiets tijdens onderhoud of reparatie.

Extra garantie uitbreiding

Uiteraard ontvangt u de standaard fabrieksgarantie op u nieuwe fiets. Het is mogelijk om dit uit te breiden met 3 jaar extra garantie op de motor en accu. Is de accu of motor defect? Dan vervangen wij deze voor u zonder extra kosten. Wilt u hier meer over weten? Een van onze medewerkers zal u er alles over uitleggen onder het genot van een kop koffie.

Gratis leenfiets

Komt u uw pas aangekochte elektrische fiets brengen voor de gratis servicebeurt of heeft u een defect aan de fiets? Bij de ons aangekochte fietsen ontvangt u een gratis elektrische leenfiets. Brengt u een stads of toerfiets voor onderhoud of reparatie? Dan ontvangt u een gratis stads leenfiets.

Ophaal en bezorgservice

Voor al onze klanten hebben wij een fiets ophaal- en bezorgservice. Tegen een vergoeding halen wij op afspraak uw fiets bij u thuis (of op uw werk) op en brengen wij deze, indien gewenst, ook weer terug na de reparatie of de servicebeurt. Indien er binnen de garantietermijn onverhoopt een defect (dat binnen de garantievoorwaarden valt) aan uw fiets ontstaat, is onze ophaal- en bezorgservice gratis.