• New Looxs New Looxs Shoppertas Lilly Check Blue

New Looxs shoppertas Lilly Check Blue

 • Merk: New Looxs.

 • Type: Lilly.

 • Breedtexhoogtexdiepte: 35x32x16 cm.

 • Inhoud in ltr: 18.

 • Inclusief regenhoes: Nee.

 • Weersbestendig: waterafstotend.

 • Bevestiging tas: haken.

 • Materiaal tas: Polyester.

 • Eurosleuf: ja.

 • Primaire basiskleur: Blauw.


 • De Lilly is een handige boodschappentas, gemaakt van waterafstotend Polyester. De fietstas heeft een ruim hoofdvak en 3 kleinere voorvakken. De haken zitten netjes weggewerkt in een ritsvak en door het reflecterende logo ben je ook in het donker goed zichtbaar. • ===============================================================================
  Fabrikant info
  New Looxs
  De mooiste stoffen, de beste ontwerpen en de slimste oplossingen; dat zijn de vaste ingrediënten van iedere nieuwe New Looxs collectie. Als familiebedrijf kunnen we namelijk niet anders dan ons DNA volgen. Het oog voor detail en het gepassioneerde vakmanschap van oprichter Wim Burgers worden dan ook, met veel trots, van generatie op generatie doorgegeven.
  Of je nu naar het werk gaat, de boodschappen doet of lekker een dagje gaat fietsen, New Looxs maakt voor iedere fietser een tas die even zo stijlvol als praktisch is. Werden de tassen in 1947 nog met de hand in Nederland gemaakt, tegenwoordig werken we samen met internationale partners die aan onze kwaliteitseisen voldoen en onze passie delen. Kunt u zich voorstellen hoe trots wij zijn als we aan de andere kant van de wereld fietsers tegenkomen met een New Looxs tas?Hoe een oud ambacht voortleeft
  In na-oorlogs Nederland wordt de draad van het leven weer opgepakt. De wederopbouw brengt een hoop bedrijvigheid met zich mee en biedt kansen voor kleine en grote ondernemers om hun ambacht weer uit te oefenen.

  Zo ook in Wijchen, een stadje onder de rook van Nijmegen en grenzend aan de leerlooiers regio in Noord-Brabant. Daar, in een klein schuurtje achter het huis, begon mijn opa, Wim Burgers, met het maken van ambachtelijke lederwaren. Met één naaimachine maakte hij onder andere traktorzeilen, handmoffen en tassen voor de fiets. Hij was een kundig vakman, had oog voor detail en gebruikte alleen de beste materialen.

  Met de kwaliteit van zijn lederwaren onderscheidde hij zich al snel van anderen en zag hij zijn bedrijf groeien. Er kwamen extra naaimachines, de focus werd geheel gericht naar tassen voor de fiets, materialen veranderden, maar mijn opa bleef met Burgers Lederwaren trouw aan zichzelf: zijn ambacht, vakmanschap en vooral ook liefde voor het vak bleven ongewijzigd.
  Als klein meisje was ik vroeger vaak in het atelier te vinden en keek ik toe hoe mijn opa en later ook mijn vader keer op keer in staat waren iets moois te creëren. Hoe ze met eindeloos geduld doorgingen tot alle details van een tas klopten. Ik luisterde naar de verhalen van mijn opa over de beginjaren van het bedrijf, waarin het echt niet altijd makkelijk was, maar waarin hij altijd bleef volharden in zijn streven naar kwaliteit.

  Burgers Lederwaren heef zich in de loop der jaren ontwikkeld. Ik heb van dichtbij meegemaakt dat textiel werd geïntroduceerd als aanvulling op lederwaren, dat we samenwerking zochten met andere partners en dat we de eerste stappen over de grens zetten. Tegelijk zie ik dat we in de kern nog steeds het familiebedrijf van vroeger zijn en daar ben ik trots op. Samen met mijn man sta ik als derde generatie Burgers aan het roer en kunnen we zeggen dat we zijn meegegroeid met de tijd maar met behoud van datgeen waar mijn opa in geloofde: kwaliteit, vakmanschap en passie voor het vak.

  Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengen wij een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.We reizen de wereld over voor de mooiste stoffen en werken alleen samen met partners die de tassen kunnen maken alsof we ze zelf hebben gemaakt. Want alleen dan zijn zij het predicaat “Burgers Lederwaren” waard.

  Geef beoordeling

  Note: HTML-code wordt niet vertaald!
      Slecht           Goed

  New Looxs New Looxs Shoppertas Lilly Check Blue

  • Merk: New Looxs
  • Model: New Looxs shoppertas Lilly Check Blue
  • Barcode: 8714827982273
   -
  • € 52,95
  • € 37,50

  Tags: new_looxs_new_looxs_shoppertas_lilly_check_blue