Fietsverhuur

Bij Metropool huurt u snel en makkelijk een fiets. Handig, bijvoorbeeld als u van de vele mooie fietsroutes in de omgeving wilt genieten maar niet de beschikking heeft over een fiets. Onze huurfietsen zijn van goede kwaliteit en worden altijd netjes onderhouden. U fietst dus altijd op een veilige fiets.

Klik op "Meer info" als u meer informatie wilt over de fietsen. Onderdaan dit formulier treft u alle informatie over onze fiets verhuur.
Online reserveren

Via ons online boekingssysteem kunt u heel gemakkelijk u gewenste fiets reserveren. Per e-mailadres ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met bestelnummer. Dit bestelnummer kunt u bij het afhalen van de huurfiets(en) laten tonen als bewijs dat u de reservering heeft gedaan.

1. Kies de fiets die u wilt huren.
2. Selecteer de datum dat u fiets ophalen gebruiken.
3. Selecteer hoelang u de fiets wilt gebruiken. in "Kies je tijdsblok"
Er verschijnt nu de hoeveelheid beschikbare fietsen
4. Gebruik de '+' of '-' om de gewenste hoeveelheid fietsen te selecteren. 
5. Rond uw reservering af door de betaling te voldoen. 

Ps. u dient in de winkel nog de borgsom te betalen

Reserveren in de winkel

Wilt u een fiets reserveren in de winkel dan kan dit natuurlijk ook een medewerker kijkt met u mee naar de huidige beschikbaarheid. Om van te voren zeker te zijn dat er fietsen beschikbaar zijn kunt u het beste vooraf contact met ons nemen of online de reservering te plaatsen. In dien u een offerte wilt laten opmaken dan kan dit ook maar hiervoor dient u wederom contact met ons op de nemen.

Borg en ID kaart

Voor de fietsverhuur vragen wij een borgsom van € 70,- per fiets.
De borg dient u bij het moment van afhalen in de winkel te voldoen via contant of pin. Maakt u gebruik van de haal en brengservice dan enkel per contant de borg te voldoen.

Ook vragen wij u een kopie van een geldig legitimatiebewijs. U mag zelf de kopie thuis maken of in de winkel laten doen door een medewerker. U mag op het kopie schrijven dat het om een kopie gaat en uw pasfoto onherkenbaar maken. I.v.m. uw privacy maken we de kopie ongeldig of krijgt u de kopie terug nadat u de fietsen heeft ingeleverd. 

Ophaal en retour tijden huurfietsen

Huur periode  Ophalen Retour
Dinsdag  dinsdag vanaf 9:00u  woensdag vóór 12:00u
Woensdag, donderdag en vrijdag  dag voor verhuur vanaf 16:00u  dag na verhuur vóór 12:00u
Zaterdag  vrijdag voor verhuur van  16:00u  zaterdag vóór 17:00u
Weekend  vrijdag na 16:00u  dinsdag vóór 12:00u
Week  vrijdag na 16:00u  vrijdag vóór 15:00u

Haal en breng service

Het is mogelijk om de fiets(en) te laten bezorgen op locatie binnen een straal van 10 km van de straelseweg 27c te venlo. Indien u hiervoor kiest zult u dit in uw winkelmandje moeten plaatsen. De kosten per 10 fietsen zijn € 10,-. Voor alleen ophalen of brengen zijn de kosten € 7,50. 
Voor deze service dient u een adres door te geven en een telefoonnummer zodat we met u kunnen afspreken wanneer de fietsen moeten worden bezorgd en eventueel te worden afgehaald.


Klik hier voor de huurvoorwaarden.


We gaan discreet met uw persoonlijke gegevens om en zullen dit enkel gebruiken voor de fietsverhuur ( privacy policy )