• Sq Lab Sqlab Zadel 621 Ergolux Active 2.0 21 Cm Zwart
• Ontziet drukgevoelige delen
• 70% minder druk
• Active-technologie zorgt voor extra comfort

Voor City en Comfortfietsers met een relatief rechte zitpositie.
De 621 ERGOLUX® active 2.0, het Comfort- en Cityzadel voor comfortabele ritjes op de stadsfiets of e-bike. Vergeleken met de ERGOWAVE®-modellen biedt de 621 ERGOLUX® 2.0 active een groter opvulvolume, waardoor het schuim zachter aanvoelt. Door de dubbele golvende vorm is het steunvlak beduidend groter dan voorheen, waardoor de zitbeenderen minder diep in het zitgedeelte wegzakken.
Het eerste niveau biedt plaats aan het achterste deel van de zitbeenderen en biedt perfecte ondersteuning voor verbeterde krachtoverbrenging op het pedaal. Het tweede niveau biedt idealiter plaats aan de onbelaste ischiale rami, waardoor de best mogelijke drukverdeling wordt gegarandeerd. Doordat de zadelneus lager zit, hebben het perineale en voorste gedeelte van het schaambeen en de schaamboog meer vrije ruimte.
Dankzij het beproefde SQlab active systeem waardoor het zadel de trapbewegingen van de berijder volgt, wordt het comfort verhoogd, wordt er minder spanning op de tussenwervelschijven gelegd en wordt de druk op de zitbeenderen verder verminderd. Dankzij het beproefde SQlab active systeem waarmee het zadel de trapbewegingen van de fietser kan volgen, wordt het comfort verhoogd, wordt er minder spanning op de tussenwervelschijven gelegd en wordt de druk op de zitbeenderen verder verminderd. De flex en active beweging kan worden aangepast aan het lichaamsgewicht met de comfort sticks in de active demper.
Zorg voor de juiste maat
Een voorwaarde voor een plezierige fietstocht is de perfecte pasvorm. Een zadel moet passen als een paar schoenen! Daarom is het zadel verkrijgbaar in verschillende maten.
Wil je weten welke maat je nodig hebt? De afstand tussen je zitbotten bepaalt de breedte van je zadel. In onze winkel kunnen wij een zadelmeting voor u uitvoeren.
• Specificaties SQlab 621 Ergolux® Active 2.0:
Breedte in cm: 18, 21, 24
Gewicht: 632 Gram
Doelgroep: City/Comfort
Lengte: 277 mm
Hardheid: 45 SQ-score
Drukvermindering gevoelige delen: 70%
Materiaal rails: Solid CRMO Staal
Materiaal top: C50
Materiaal dek: Comfoam comfort schuim
Active: Comfort (instelbaar met 2/4 sticks)
Maximale belasting: 130 kg
Geslacht: Unisex: Door de meting van de zitbotten en het getrapte zadelontwerp is een specifiek onderscheid tussen een heren- of dameszadel niet nodig.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Sq Lab Sqlab Zadel 621 Ergolux Active 2.0 21 Cm Zwart

  • Merk: SQ LAB
  • Model: SQlab zadel 621 Ergolux Active 2.0 21 cm zwart
  • Barcode: 4062695001386
    -
  • € 119,95

Tags: sq_lab_sqlab_zadel_621_ergolux_active_2_0_21_cm_zwart