Bezorgen en afhalen

Fietsen

Bezorgen

Alle fietsen worden volledig afgemonteerd geleverd , dit wil zeggen dat de fietsen in onze werkplaats volledig rijklaar gemaakt worden door ervaren gediplomeerde monteurs, dit in tegenstelling tot veel van onze concurrerende internetwinkels, echter als wij een fiets versturen dient u zelf het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren dit i.v.m. vervoer. 
Zit er op een fiets een mandje of zijwielen, dan dient u dit ook zelf te monteren (voordragers worden wel gemonteerd). 
Wij zorgen wel dat alles zover mogelijk is voorbereid, zodat dit voor u slechts kleine simpele handelingen zijn, en bij vragen mag u altijd bellen. Bij elke fiets wordt een handleiding meegeleverd zodat u de pedalen, stuur, zadel en eventuele zijwielen op de juiste manier kunt afstellen of monteren.

Afhalen

De collectie die u op onze site aantreft staat ook in onze winkel. Mocht het zo zijn dat de fiets van uw keuze niet klaar staat, dan trachten wij dit binnen 2.5 uur klaar te hebben.

Wilt u de fiets afhalen en staat de fiets niet rijklaar? Dan zijn dit de uiterlijke tijden dat wij de fiets nog kunnen klaarmaken:

·          Dinsdag tot en met vrijdag tot 15.30 uur.

·          Zaterdag tot 14.30 uur.

Mocht het zo zijn dat de fiets niet op tijd klaar kan zijn. Dan kunt u er voor kiezen om de fiets de eerst volgende werkdag op te halen of op te laten sturen, echter worden de verzendkosten wel in rekening gebracht. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend. U wordt geholpen door gediplomeerd personeel en krijgt een goed en eerlijk advies. Om de juiste maat te bepalen moet het kind hierbij aanwezig zijn. Heeft op internet al een keuze gemaakt?

Dan kunt u de fiets online bestellen en kiezen voor de optie afhalen. De fiets zal dan rijklaar gemaakt worden en klaar staan op afgesproken datum en tijdstip.

Wij reserveren per mail of telefonisch geen fietsen.

Levertijden

Wij werken met twee vervoerders die uw gewenste fiets thuis bezorgd.
Nadat u de bestelling heeft geplaatst kunt u aangeven op welke dag u de fiets geleverd wilt hebben. U ontvangt van ons op de werkdagen een bevestigingsmail met daarin de leveringsdatum en geschat tijdstip.Let op: levertijden kunnen afwijken tijdens feestdagen.

Hieronder een overzicht met de levertijden:

Besteldag

Besteld voor

Eerst mogelijke leverdag

maandag

Gehele dag

woensdag

dinsdag

Voor 14.00 uur

donderdag

woensdag

Voor 14.00 uur

vrijdag

donderdag

Voor 14.00 uur

zaterdag

vrijdag

Voor 14.00 uur

maandag

zaterdag

Gehele dag

woensdag

zondag

Gehele dag

woensdag

 

Onderdelen en accessoires

 

Afhalen

De collectie die u op onze site aantreft kunt ook afhalen in onze winkel. Bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn kunt de dag erna tijdens onze openingstijden afhalen.

Neem u bestelbon mee en een van de collega’s zal u bestelde product aan u overhandigen.

Bezorgen

Heeft u er voor gekozen om de bestelling te laten bezorgen? Dan worden alle bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst zijn dezelfde dag verwerkt. Bestellingen die op zaterdag, zondag en maandag voor 12.00 uur geplaatst zijn zullen op maandag verwerkt worden. U zult uw product binnen één a twee werkdagen ontvangen.