Bezorgen en afhalen

Fietsen

Hoe wordt mijn fiets bezorgd?

Uw fiets wordt compleet rijklaar geleverd. Onze chauffeur zal het zadel en stuur op maat voor u afstellen. Na een kleine toelichting kunt u gaan genieten van uw aankoop.

 

Wat is de levertijd van mijn fiets?

Wij zullen uw fiets binnen 3 tot 5 werkdagen leveren. U ontvangt 24 uur voor de levering een sms van onze chauffeur. Op de dag van de levering ontvangt u 2 uur voor de levering nog een sms hoe laat u de chauffeur kunt verwachten.De collectie die u op onze site aantreft staat ook in onze winkel. Mocht het zo zijn dat de fiets van uw keuze niet klaar staat, dan trachten wij dit binnen 2.5 uur klaar te hebben.

Wilt u de fiets afhalen en staat de fiets niet rijklaar? Dan zijn dit de uiterlijke tijden dat wij de fiets nog kunnen klaarmaken:

·          Dinsdag tot en met vrijdag tot 15.30 uur.

·          Zaterdag tot 14.30 uur.

Mocht het zo zijn dat de fiets niet op tijd klaar kan zijn. Dan kunt u er voor kiezen om de fiets de eerst volgende werkdag op te halen of op te laten sturen, echter worden de verzendkosten wel in rekening gebracht. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend. U wordt geholpen door gediplomeerd personeel en krijgt een goed en eerlijk advies. Om de juiste maat te bepalen moet het kind hierbij aanwezig zijn. Heeft op internet al een keuze gemaakt?

Dan kunt u de fiets online bestellen en kiezen voor de optie afhalen. De fiets zal dan rijklaar gemaakt worden en klaar staan op afgesproken datum en tijdstip.

Wij reserveren per mail of telefonisch geen fietsen.


 

Onderdelen en accessoires

 

Afhalen

De collectie die u op onze site aantreft kunt ook afhalen in onze winkel. Bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn kunt de dag erna tijdens onze openingstijden afhalen.

Neem u bestelbon mee en een van de collega’s zal u bestelde product aan u overhandigen.

Bezorgen

Heeft u er voor gekozen om de bestelling te laten bezorgen? Dan worden alle bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst zijn dezelfde dag verwerkt. Bestellingen die op zaterdag, zondag en maandag voor 12.00 uur geplaatst zijn zullen op maandag verwerkt worden. U zult uw product binnen één a twee werkdagen ontvangen.