Ons team

ij brengen onze passie voor fietsen graag over op u. Ons vakkundig opgeleid team doet dat door te adviseren en te helpen, maar ook door uw fiets op professionele wijze klaar te maken, te onderhouden of te repareren. Onze medewerkers zijn de gezichten van ons bedrijf en daarom stellen wij ze graag aan u voor!

Black Friday Onderdelen

Marcel van der Stegen

Marcel woont samen in Sevenum met Emmylou, zijn zoon Pepijn en zijn dochter Elsa. Iemand die eigenaar is van een fietsenwinkel, fietst zelf natuurlijk ook. Marcel’s grootste hobby is dan ook wielrennen. Op de tweede plaats komt het vieren van carnaval en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast reist Marcel graag en is hij als trainer betrokken bij het voetbalteam van zijn zoon.

23 jaar in het vak, waarvan 20 jaar bij Metropool.

Black Friday Onderdelen

Emmylou van den Goor

Emmylou woont samen met Marcel in Sevenum. Samen hebben zij twee kinderen; Pepijn en Elsa. Ook Emmylou houdt zich naast haar werk bezig met fietsen, zij spint wekelijks. Net als haar partner houdt ze van op vakantie gaan.

Emmylou werkt al 10 jaar bij Metropool.

Black Friday Onderdelen

Wilmar van Leent

Wilmar is getrouwd met Marianne en samen hebben ze twee kinderen. Zij hebben inmiddels ook voor nakomelingen gezorgd en Wilmar is dan ook graag in de weer met zijn twee kleinkinderen. Daarnaast houdt hij van klussen en op vakantie gaan. Ook viert hij graag een feestje.

43 jaar in het vak, waarvan 14 jaar bij Metropool.

Black Friday Onderdelen

Joey Nijs

Joey woont op zichzelf en dart graag in zijn vrije tijd. Daarnaast houdt hij van motorraces kijken.

12 jaar bij Metropool

Black Friday Onderdelen

Christian Möhring

Christian is getrouwd met Melanie en woont samen met haar en zijn twee jongens in Schwalmtal-Waldniel (Duitsland). Hij is sportief, zijn hobby's zijn hardlopen en racefietsen.

jaar in het vak, waarvan 15 jaar bij Metropool.

Black Friday Onderdelen

Dirk Hesen

Dirk heeft twee kinderen, een zoon en een dochter en gaat graag op vakantie.

30 jaar in het vak, waarvan 17 jaar bij Metropool.

Black Friday Onderdelen


Tibor Janssen

Tibor is onze Youngster. Hij is in 2018 begonnen aan de fietsenmakers opleiding in Den Bosch. Tibor is de buurjongen van Marcel en Emmylou. Middels snuffelstage is hij in het fietsenvak gerold. 

Tibor werkt inmiddels alweer 1 jaar bij Metropool

Black Friday Onderdelen

Tom Wismans

Tom is onze E-commerce medewerker, hij zorgt voor het complete online proces binnen Metropool. Handballen en reizen zijn 2 grote hobby's Sinds de komst van zijn zoontje gaat hij er ook graag met hem, met de fiets erop uit.

Tom werkt inmiddels 3 jaar bij Metropool.

Black Friday Onderdelen

Dick Janssen

Dick is begonnen als zaterdagmedewerker, omdat hij als Semi-prof aan de slag kon bij een wielrenploeg is hij even weggeweest. Inmiddels staat het wielrennen op een lager pitje en combineert hij zijn studie op de Fontys Hogeschool Venlo met 2,5 dag werken bij Metropool. Dick zorgt voor de marketing en ondersteuning op de klantenservice.

Dick werkt inmiddels weer 2,5 jaar bij Metropool