Betalen

Betaalmethoden

Bestellen op Metropool gaat snel, is simpel en is bovenal veilig. Wij bieden verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het betalen van uw bestelde producten. Heeft u een vraag en het antwoord staat er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@metropoolfietsen.nl

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. Via iDEAL komt u direct uit bij de internetbankieromgeving van uw eigen bank.

 

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank.

 

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

• U bestelt een product

• Kies iDEAL als betaalmethode bij het bestelproces

• Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt

• U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van de bank

• De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld

• Op de voor uw bekende manier keurt u de betaling goed

• U ontvangt een bevestiging van de bank

• U keert terug naar de Metropool webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!

 

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Bancontact/Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. U kiest bij het selecteren van een betalingsmethode voor Bancontact/Mister Cash.

Bancontact/Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

 

Overboeking per bank

Uw bestelling kunt u uiteraard ook gewoon via een normale overboeking voldoen. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens en vermeld altijd uw factuurnummer. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling verzenden.

T.n.v. Metropool BV

IBAN: NL72 RABO 0123 6711 40

BIC: RABONL2U

Let op: de verwerking van een betaling per overboeking duurt langer dan een iDEAL betaling. Het kan daarom bij deze betaalmethode langer duren om uw bestelling te verwerken.