Retourneren en annuleren

Fietsen

U kunt uw bestelling binnen 24 uur na betaling per e-mail of telefonisch annuleren waarna wij het geld binnen 48 uur op uw rekening terugstorten.

Indien u later dan binnen 24 uur annuleert en uw bestelling is al onderweg, dan wordt de fiets gewoon bij u afgeleverd. Wij zullen dan een afspraak maken om de fiets bij u op laten halen en de kosten voor het ophalen worden in rekening gebracht. De kosten voor het ophalen van een fiets zijn € 37.50.


Indien de bestelling nog niet onderweg is krijgt u het volledige bedrag terug en zijn hier verder geen kosten aan verbonden.
Mocht u uw fiets retour willen sturen en geen andere fiets meer bij ons afnemen dan laten wij deze fiets bij u ophalen.
Wij crediteren dan het door u betaalde bedrag minus €37.50 dit zijn de handelingskosten voor het retour halen van de fiets. U dient dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden en de fiets moet dan ongebruikt zijn in de originele verpakking.

Onderdelen en accessoires

U kunt uw bestelling binnen 24 uur na betaling per e-mail of telefonisch annuleren waarna wij het geld binnen 48 uur op uw rekening terugstorten.
Indien u later dan binnen 24 uur annuleert en uw bestelling is al onderweg, dan wordt het bestelde product gewoon bij u afgeleverd.  Indien de bestelling nog niet onderweg is krijgt u het volledige bedrag terug en zijn hier verder geen kosten aan verbonden. 

Voldoet de aankoop niet aan uw verwachting?
Dan kunt u binnen 14 dagen nadat u uw bestelde product heeft ontvangen retourneren.  Het aanmelden van een retour kunt u doen via mail.

Uw retouraanvraag zal in behandeling worden genomen als we de volgende gegevens  ontvangen: 

Bestelnummer van uw  bestelde product.

N.A.W. gegevens en uw telefoonnummer.

Reden van retour.

Uw IBAN nummer en naam van rekeninghouder.


Let op: het retourneren van goederen zal niet door ons vergoed worden. Onderdelen/accessoires die beschadigd/gebruikt of niet in originele verpakking zijn worden niet retour genomen.

U kunt uw retour sturen naar: 

Metropool Tweewielers

Straelseweg 27c

5911CL VENLO