Onze service

Haal en breng service

Bij reparatie of onderhoud dient u uw fiets naar onze winkel te brengen. Dat is echter niet voor iedereen mogelijk. Heeft u geen fietsendrager, bent u lichamelijk niet in staat uw fiets te brengen of wilt u niet iemand anders, bijvoorbeeld uw kinderen, belasten? Dan wordt het al een hele uitdaging! In dat geval biedt Metropool de oplossing; de haal- en brengservice.

Bent u niet in staat, heeft u niet de mogelijkheid of wilt/kunt u uw fiets niet voor reparatie of onderhoud naar onze winkel brengen? Dan halen wij tegen een kleine vergoeding uw fiets op om hem daarna weer netjes thuis af te leveren. Dit geld enkel binnen een straal van 15km van onze winkel.

Tarieven
Halen of brengen (enkele rit): €7,50
Halen en brengen (retour): €10,-

Neem  contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken

Leenfiets

Mocht uw fiets bij ons zijn voor onderhoud of reparatie, dan hoeft u niet thuis te blijven en stil te zitten! Als trouwe klant van Metropool krijgt u helemaal gratis een vergelijkbare leenfiets mee naar huis. Heeft u de fiets die in reparatie is niet bij ons aangeschaft dan vragen we hiervoor een kleine vergoeding. De tarieven voor een leenfiets tijdens de reparatieperiode zijn:
- Stadsfiets             € 5,-
- Elektrische fiets    € 9,50
Zo blijft u evengoed mobiel, ook als u even niet de beschikking heeft over uw eigen fiets.

Gratis proefrit

Voor u een nieuwe fiets koopt, wilt u natuurlijk wel weten of deze fijn fietst en lekker zit. Daarom bieden wij u gratis een proefrit aan. U kiest uit ons ruime assortiment fietsen met verschillende opties en mogelijkheden, welke fiets(en) u wilt testen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe aankoop bij u past!