• Qibbel Toybar Grijs
Een speelstuur van Qibbel wat heel eenvoudig te bevestigen is aan de beugel van je windscherm. Vervolgens kan je kind lekker spelen terwijl je met je kind gaat fietsen. Het speelstuur is voorzien van meerdere speelmogelijkheden. Zo kan je kind navigeren met behulp van de dierennavigatie en geluid maken met de toeter. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de handgreepjes vast te houden tijdens het fietsen.
================================================================
Fabrikant info
Fietsen met je kind, daar kijk je als moeder naar uit. De eerste fietstochtjes met je baby zijn onvergetelijk. En ook later blijft het heerlijk om samen op pad te gaan. Om veilig te fietsen met je kindje heb je een goed en comfortabel fietsstoeltje nodig.

Qibbel is onderdeel van Widek B.V. in Nederland. In 1936 begon Widek als metaalwarenfabriek. Niet veel later rolden de eerste fietsonderdelen van de band. Sindsdien produceert Qibbel fietsbellen, snelbinders, handvatten, fietszitjes en andere fietsaccessoires.

Hollandse kwaliteit
De fietsstoeltjes van Qibbel worden gemaakt in de fabriek in Krimpen aan den IJssel, net als 90% van het aanbod. Door de productie in eigen beheer te houden, wordt de kwaliteit optimaal bewaakt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Qibbel Toybar Grijs

  • Merk: Qibbel
  • Model: Qibbel toybar grijs
  • Barcode: 8712864438043
    -
  • € 18,95

Tags: qibbel_toybar_grijs