• Yepp Original Voorzitje Mini Zilver
Samen veilig en comfortabel op de fiets met het Yepp Original mini voorzitje. Het unieke, zachte materiaal is niet alleen heel comfortabel voor je kindje, maar ook nog eens schokabsorberend en waterafstotend. Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik. Je hoeft geen extra kussentjes te gebruiken.

De 5-puntsgordel met kindveilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit. De voetsteunen kunnen zonder gereedschap snel in hoogte worden ingesteld.

Kinderen morgen in de Yepp Mini mee zodra ze al goed zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld is dat vanaf 9 maanden. En als je kind 2,5 - 3 jaar is of maximaal 15 kg weegt, kunt u zorgeloos blijven genieten van de Yepp Mini.

De Yepp Mini wordt compleet geleverd met een stuurpenadapter en kan gemonteerd worden op stalen stuurpennen van 20 tot 28 mm.
================================================================
Fabrikant info
Yepp staat voornamelijk bekend om haar hippe en kwalitatief sterke fietszitjes. De Yepp Mini en de Yepp Maxi zijn al jaren de bestverkochte fietszitjes van Nederland. Met het innovatieve design, comfort, gebruiksgemak en veiligheid is Yepp al sinds 1934 actief in de markt. Inmiddels heeft het merk al meer dan 5 miljoen voor- en achterzitjes verkocht. Tegenwoordig is het assortiment van Yepp uitgebreider. Zo vind je ook fietskarren, vouwkratten, fietsbellen en fietshelmen. Dit alles in de innovatieve en eigentijdse stijl van Yepp.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Yepp Original Voorzitje Mini Zilver

  • Merk: Yepp
  • Model: Yepp Original voorzitje Mini zilver
  • Barcode: 8715362004895
    -
  • € 109,95
  • € 82,95

Tags: yepp_original_voorzitje_mini_zilver